Thursday, September 20, 2012

Kehadiran Orang Baru

Alhamdulillah... Syukur ke Hadrat Allah s.w.t kerana dengan limpah kurnia Nya kita masih lagi bernafas di muka bumi Allah ini...

Dah lama rasanya aku x update blog nih.. Al-maklum laa skang sem baru dah start.. Alhamdulillah, semua subjek n kelas untuk sem nie dah tersusun.. so, pengajian untuk sem nie InsyaALLAH, akan jadi lebih baik lagi dari sebelum nya.. wah2 ! kemain lagi aku bermadah kata.. bermadah kah aku ? hehehe.. Abaikan semua nya itu...

Ahmad Farhan 1st day

Sebelum terlambat lagi aku nak kongsi kehadiran orang baru dalam family aku.. 5 September 2012 ri tu akak aku selamat bersalin pada jam 4.58 pagi dengan melahirkan seorang baby boy seberat 2.3 kg je.. sepatutnya tarikh due date akak aku bersalin lambat lagi.. disebabkan akak aku tergelincir tym mandi and rahimnya xleh nak sokong baby tu lagi terpaksa la akak aku bersalin.. disebabkan akak aku dah lemah xleh nak teran baby tu keluar so terpaksa la digunakan vacum nak kluarkan baby tu.. kesian kan anak buah aku kuar x cukup bulan...

Disebabkan anak buah aku x cukup bulan so dy ditahan kat wad n check up coz ada prob kat buah pinggangnya.. ini disebabkan akak aku mengalami pendarahan... Alhamdulillah, skang semuanya dah selamat.. Anak buah aku baru je kluar wad beberapa hari yang lepas... x sabar rasanya nak jumpa baby boy.. InsyaALLAH, esok bleh jumpa baby Paan before diorang nak balik Raub..



Paan dah kuar wad



GG Manchester United

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tabungan Lara

Jiwa Lara World - Bila Pena Mula Menari Menulis Kalimah Tanpa Hentinya...