Tuesday, April 2, 2013

Dimamah Usia

Assalammualaikum w.b.t dan salam sejahtera

Dah lama rasanya aku tak menaip dalam blog aku nih.. banyak kerja yang lebih utama yang perlu aku laksanakan dulu... untuk entry pertama bulan April ni setelah sebulan lebih meninggalkan dunia blog, aku nak cite pasal diriku yang semakin di mamah usia..

16 Mac ri tu genaplah usia ku yang ke 23 tahun.. tak sangka begitu cepat masa berlalu.. terima kasih buat mama n bapa kerna telah melahirkan aku tanpa mereka siapa lah aku.. hehehe.. birthday aku nih jatuh pada hari sabtu, so jumaat aku dah balik Puchong rumah akak aku.. plan sabtu g IOI Mall Puchong.. kejadian yang tak pernah2 berlaku dalam hidup ku Kad ATM ditelah.. huwawawawa.. betapa sedih dan kecewa nya aku pada masa tu.. adoiiii ! bukan sebab apa kecewa sebab tak dapat beli Blackberry... balik rumah memang langsung xde mood..

Ahad tu akak aku celebrate birthday aku.. pagi2 dah aku keluar g Tesco p beli kek kat bawah tu.. siap wassap kat akak aku lagi nak kek cmana.. dia yang sponser kek tu aku just beli.. berbaloi jugak harga tym tu.. kebetulan tengah promosi 40%.. dah memang rezeki aku kot.. hahahaha.. harga asal lebih kurang RM85 cmtu la dah diskaun aku dapat RM35 je.. x menyesal beli kek ni sedap sangat2 krim x banyak span x ringan.. yang tak leh tahan coklat dy tuh.. perghhhh! sedapppp

Happy Birthday Siti Zaleha 23th
Kek dari my sis tapi aku yang beli

Di harapkan dengan penambahan usia ni akan bertambah matang lagi dan boleh berfikir dengan waras sepenuhnya.. kihkihkihkih.. kekecewaan aku terubat setelah BlackBerry dalam genggaman.. tu pun lama jugak nak uruskan kad ATM aku yang hilang tu.. cip IC aku ada masalah.. kena tunggu respon dari KK coz buat kat KK.. lebih kurang sejam aku tunggu tak jugak settle2.. last2 akak tu minta lesen.. napa la tak minta dari awal.. kalau minta dari awal tak la aku tunggu lama.. hehehe.. dah settle semua senyum lebar.... dapat beli BB.. hadiah kan diri sendiri BB.. dah bosan dengan hp touch.. hp sony bagi akak FOC.. baik x aku.. hahahaha



# mencuri sedikit masa untuk menulis entry ni walaupun kerja bertimbun dalam list yang terpaksa untuk disiapkan.. xnak membazirkan masa lagi.. harapan tahun ni nak GRAD !!!!!!!!!

No comments:

GG Manchester United

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tabungan Lara

Jiwa Lara World - Bila Pena Mula Menari Menulis Kalimah Tanpa Hentinya...