Friday, February 22, 2013

Semester Akhir Pengajian

Assalammualaikum dan salam sejahtera..

Alhamdulillah, masih lagi bernafas di muka bumi Allah ini...

Hmm... terasa kekok sebenarnya setelah sekian lama tidak menaip dan membiarkan blog aku terkontang-kanting tanpa hala tuju... hari nie baru berpeluang nak sapu sikit-sikit habuk yang ada melekat kat blog aku nih...

actually, aku tak nak citer dulu apa aktiviti aku sepanjang cuti sem even pun skang dah masuk sem baru.. LAST SEM ! huhu... nak kata happy x juga happy.. sebab asyik terfikir nak buat apa ye lepas abis belajar.. Antara 2 nak sambung Master o cari keje.. dah la langsung xde pengalaman keje.. adoyaiiii..

Enough about dat... just nak share je la jadual aku sem nie.. huhu... sem nie aku repeat 2 subjek lagi.. hahaha... bukan pandai sangat pun aku nie.. xmalu aih nak repeat2 nie.. semua nie untuk kebaikan aku juga... 


See ? hari Jumaat tu yang xbleh tahan.. ibarat non stop kelas tu... hahahaha... xpe2 yang penting Isnin n Selasa xde kelas... boleh siapkan Tesis (Konon La)... hahaha




3 comments:

kopi pasta said...

terfikir nak buat apa lps abes blaja? jawapan dia simple. mohon p bernikah la dgn jejaka idaman. jgn lupa ajak. paling2 kurang hantar e-kad kahwin ya :P

hazwan hairy said...

xlama dh nk abis..sabar na..haha

Kesuma Angsana said...

all the best dear

GG Manchester United

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tabungan Lara

Jiwa Lara World - Bila Pena Mula Menari Menulis Kalimah Tanpa Hentinya...