Wednesday, January 23, 2013

Kembali Pulang Part 2

Assalammualaikum dan salam sejahtera..

Entry nie rentetan dari ENTRY NIE..

Even pun sepanjang perjalanan tu kapal terbang bergoyang tapi dengan kemahiran yang ada pada pilot tu, ktorang berjaya landing dengan selamat kat Kota Kinabalu Airports Terminal 2.. Syukur ke hadrat Allah s.w.t kerna dengan izinNya ktorang 1 flight tu sampai dengan selamat..

Dah sampai terus p kat kaunter lapor diri.. perghh! punya la jauh berjalan.. sabo je laa.. dah siap semua tu terus amek troli n then tunggu beg sampai.. sebelum tu sempat g menjenguk family aku.. aku nampak mak, bapa, kakak n anak buah aku yang cute lagi miut Wawa... abg ipar aku x nampak.. dah lepas amek beg semua baru aku nampak... hehehehe

Destinasi seterusnya adalah ke Lawas, Sarawak.. tanah tumpahnya darah ku.. ngeeee ... sampai je memang terus balik... xde singgah mana2.. takut pos imigresen Sabah n Sarawak tutup... bersabar je la.. sepanjang perjalanan dari airport tuh jalan memang tahap jammed gilerrrr ! mana tak nya memang waktu kemuncak orang balik kerja.. around 7 malam baru lepas kot dalam kesesakan jalan tu.. semua perjalanan berjalan dengan lancar.. lepas tu singgah kat Sipitang.. memang x sah la kalau tak singgah kat sana.. apa yang ada kat sana ? Perghh! satay kat sana memang terbaik laaaaaaaa....

Dah singgah teruskan perjalanan.. around 10.45 sampai rumah... xdan nak kemas barang campak cmtu je.. see ! betapa malasnya aku nak kemas barang.. mana tak nya penat yang teramat penat... kui3..

#entry x bgambar lagi... huwawa..

6 comments:

Bui Junaidi said...

ORG LAWAS RUPANYA..KMK SEKALI JAK PERNAH G SIA YA PUN ADA URUSAN KERJA..MAOK G LAGIK TP X TAUK BILA..

hazwan hairy said...

jauh sgt perjlanan anda..bestny! blh kebas lah gini..hhahaha

Leeza dayasari [santai leeza] said...

naik flight act sbnrnya penat sgt. hooooooo

MystoryPic said...

Assalam..... JL.....
tumpang lalu dan singgah blog awak

Cik Zaitul said...

rindu kat awk..
ehh..


bila mau berjimba2 lagi ?

Kesuma Angsana said...

maaf lama KA x singgah lately busy n x sempat nak BW sgt !

GG Manchester United

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tabungan Lara

Jiwa Lara World - Bila Pena Mula Menari Menulis Kalimah Tanpa Hentinya...