Thursday, January 17, 2013

Peperiksaan Akhir Semester 5

Assalammualaikum dan salam sejahtera..

Alhamdulillah, syukur ke hadrat Allah s.w.t. kerana dengan izinNya masih lagi bernafas di muka bumi Nya ini.. Phewwww ! hari nie last paper exam untuk semester 5... paper yang sangat mencabar otak, minda, akal fikiran dan semua yang seangkatannya.. memang serius blur n x faham apa yang dimaksudkannya.. so, nanti tawakal je la.. 

Adoiii! bersabar je laa... banyak dah kengkawan yang dah abis exam.. aku masih ada lagi 1 paper petang nie.. roomate aku balik ari nie.. dok menengok je aku dia kemas barang... even mata aku tengok kat nota tapi fikiran entah ke mana.. Ya Allah, berikanlah kekuatan hamba-Mu ini... 

Perang Salib exam untuk petang nanti.. bagi aku lebih senang lagi aku nak belajar untuk subjek Sejarah lain yang aku amek sem nie tapi subjek nie Allah je yang tau.. baca status2 member yang amek subjek nie pun lebih kurang je semua.. tak faham la, blurr la, konfius la, semua ada.. even nota dah dibagi tapi baca tu macam x lekat je... hmm, so nantikan je la exam petang nanti.. 

#Sambung study sat sementara masih ada masa...

GG Manchester United

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tabungan Lara

Jiwa Lara World - Bila Pena Mula Menari Menulis Kalimah Tanpa Hentinya...