Thursday, June 6, 2013

Trip ke Pulau Chekas, Ulu Dong Raub, Pahang

Assalammualaikum dan Salam Sejahtera 

Actually benda ni dah lama pun aku nak taip tapi memandangkan banyak kerja yang harus diselesaikan maka aku ketepikan dulu.. hari ni baru aku berpeluang untuk berkongsi pengalaman aku bercuti dengan akak2 n anak2 buah aku.. walaupun hakikat nya pada ketika ini banyak kerja yang berderet menunggu untuk disiapkan tapi ku gagahkan diri juga untuk ikut serta dengan family akak aku.. kihkihkih.. rugi woo kalau tak join yang penting semua perbelanjaan adalah ditanggung 100% oleh akak aku yang sulung.. see ? sapa yang tak nak ikut kan.. memang rugi la kalau tak ikut.. 

Plan hari tu pergi ke Pulau Chekas kat Raub Pahang tu.. tu kampung abang ipar aku.. walaupun hakikatnya dah 2 kali aku p tapi aku still ikut sama.. air kat sana best wooo memang sejuk giler... perghhhh ! 1st aku p memang tak mandi just santai2 je pastu kali kedua aku p memang berendam je la keje aku.. memang xnak naik coz air kat sangat2 sejuk dan kawasan yang amat tenang dan damai.. yang kali ketiga ni aku p ngan akak aku bawak anak dia datang sini almaklum la kan tengah cuti sekolah.. memang kaw2 laa.. nak cite pun susah jugak benda best kan.. so, tengok je gambar kat bawah2 ni...













Gambar ni pilih mana yang ok je dimuatnaik... banyak jugak gambar lain tapi tak sesuai dipaparkan.. kah3.. banyak kejadian yang terjadi masa ni..air memang deras tahap gilee laa.. banyak kali di bawa arus tapi BEST ! Lepas final exam nanti pasti akan datang lagi coz akak dari Tawau nak bercuti2 Malaya... yihaaaaaaa


#pada hal banyak lagi kerja tak siap nih.. tesis pun x siap2 lagi ditaip.. ulangkaji pun tak lagi.. minggu depan dah start final... esok nak kena jumpe penyelia tesis.. Tapi sekarang masih mampu lagi menaip benda mengarut ni...kihkihkih




1 comment:

mika_mika said...

hype. :) nice to vsit ur blog, do follow me too. :)

GG Manchester United

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tabungan Lara

Jiwa Lara World - Bila Pena Mula Menari Menulis Kalimah Tanpa Hentinya...