Tuesday, May 17, 2011

Kembali lagi..

Lamenye dah tak update blog.. baru je ade kesempatan nak update.. maaf la ye.. kat kampung line tak berapa mengizinkan.. tu la susah nak update.. gi pun tengah sibuk jugak buat kerja yang tak terbuat.. asyik dok relax je kat rumah.. kerja semua tak menjadi.. entah bile la nak siapnya.. tak lame lagi nak balik kedah.. kerja menimbun bakal menanti di sana.. harap-harap la aku mampu untuk menggalasnya..

5 comments:

Fizalinolie said...

Sikda hal yang penting kitak updated. Biasalah ya mun dah balit umah. Semua cuti. Hehe

Miss Tira said...

Jaga diri baik-baik.. Hope semua yang dirancangkan berjalan dengan sebaik mungkin.

ejulz said...

line kat kpg tu kene tambah sikit dgn pembaris.. heHe

Sharinginfoz said...

kalau line tak clear tension kan

Mohd Zakwan said...

Assalamualaikum..anda telah di tag!!

http://smileasuwant.blogspot.com/2011/05/saya-sertai-bloglist-hariskaito.html

GG Manchester United

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tabungan Lara

Jiwa Lara World - Bila Pena Mula Menari Menulis Kalimah Tanpa Hentinya...