Wednesday, May 4, 2011

LCCT

Alhamdulillah, sekarang dah ada kat airport setelah lebih kurang 7 jam dalam perjalanan dari Baling ke Kuala Lumpur.. Syukur tak terhingga bila dah sampai ke destinasi yang dituju.. tak sabar rasanya nak balik rumah.. esok flight kol 6.45 pagi... semangat giler nak balik.. komfom malam nie tak dapat nak tido lena...hehe
Sekarang nak rehat dan bersih-bersihkan diri.. jumpa lagi malam nie.. tu pun kalau sempat nak update..

mood: gembira+tak sabar+dah kenyang= nak rehat..

2 comments:

Miss Tira said...

Semoga bergembira dengan cuti itu. :)

Jiwa Lara said...

Thnxx Tira..

GG Manchester United

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tabungan Lara

Jiwa Lara World - Bila Pena Mula Menari Menulis Kalimah Tanpa Hentinya...