Friday, July 27, 2012

Aku Terjah! Aku Follow! Apakah itu?

Assalamualaikum...


Ehem... Salam Jumaat kalian-kalian semua.. pagi nih buka blog ja ada orang tag untuk join segmen  Bro Azizi . . . Thanx  Hana tag Lara untuk join segmen nih.. Semalam dah terniat nak join selepas tengok entry up dari Hazwan Hairy tapi niat tu dibatalkan just follow je Bro Azizi.. tapi x sangka plak di tag oleh Hana so, join je la... hihi


Kenapa Saya Terjah ?

Terjah ? Saya terjah coz nak tengok la sapa empunya blog nih.. nak tau apa isi kandungan yang ada dalam blog yang beliau hasilkan..

Kenapa Saya Follow ?

Follow ? Ofcoz la nak tambahkan kekawan di alam maya nih.. Selain itu boleh la bertukar-tukar idea dan pandangan sesama blogger..


Jiwa Tag



10 comments:

hairy said...

wahhh join juga ea..hehe..gudluck tuk anda lara ^_^

Myideakini [dot] com said...

Assalamualaikum dan Salam Ramadhan....Terima kasiH atas kunjungan dan penyertaan dalam segmen MYideakini ye...untuk melayakkan hadiah penghargaan dari MYideakini, pastikan penama yang telah di tag tu follow blog MYideakini...itu syarat & terma dr MYideakini...TQ

Cik Rongoks said...

thanks tau tag ika ^^

aisyah humaira' said...

ditag?tQ :)

http://www.aisyahhumaira.com/2012/07/aku-terjah-aku-follow-apakah-itu.html

niera dtg singgah + dah follow sini :)

zafiRah said...

follow sini ^__~ jemput singgah ye

http://zafirahzarrae.blogspot.com/2012/07/aku-terjah-aku-follow-apekah-itu.html

aynora nur said...

http://www.aynoranur.com/2012/08/segmen-aku-terjah-aku-follow-apakah-itu.html

dari segmen sama, done follow

Hanif Idrus said...

Jemput join segmen saya ini sekali...
http://hanifidrus.blogspot.com/2012/08/hanifidrus-segmen-menerjah.html
Salam kenal dan follow
Maaf mencelah disini...
Jom cari rakan2 follower dan blog anda direview
Penyertaan sehingga kini 72 blogger !!!

Everything's Everythings said...

Datang dari segmen yg sama ;D
wish u best of luck

http://everythingseverythings.blogspot.jp/2012/09/aku-terjah-aku-follow-apakah-itu_20.html

Aimi Syahirah said...

Salam kenalan! Very nice blog here. Suka3x!=) Jom join.. http://www.aimisyahirah.com/2012/10/tempoh-hampir-tamat-cepat-join-segmen.html

Budu Bilis said...

Singgah sini dari segmen yang sama ^^ jom ke blog sy
V
V
v
v
http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/10/segmen-aku-terjah-aku-follow-apakah-itu.html

GG Manchester United

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tabungan Lara

Jiwa Lara World - Bila Pena Mula Menari Menulis Kalimah Tanpa Hentinya...