Sunday, July 8, 2012

CONTEST KE 3 HAZWAN HAIRY

Di hujung minggu yang aku free nih aku merajinkan diri aku untuk menjoinkan diri dalam kontes nih atas jemputan Abang Retis kite nih... Hehehe.. Meh la kita pakat ramai-ramai join kontes abang Retis nih....



Abang HH nih ada wat pertanyaan.. so, aku nak jawab la apa yang Abang HH nih tanya...

" Nyatakan kenapa anda suka masuk blog hazwan hairy? "

Kenapa ek aku suka masuk blog abang HH nih? aku pun tak tau myb kata-kata dy tu kot yang wat aku tertarik untuk meneruskan pembacaan dalam blog dy nih.. lagipun bahasa yang dy gunakan memang senang difahami dan bagi aku memang menarik minat aku laa... blog yang sempoi dan cool.. tips-tips yang ada dalam blog dy nih boleh digunakan untuk semua lapisan masyarakat.. hehehe.. 

Meh pakat ramai-ramai join kontes nih x salah nak mencuba.. untuk maklumat lebih lanjut lagi meh TEKAN SINI..





11 comments:

NAL said...

Good luck.. :)

hairy said...

wahhh jin juga ea..guna hp ker?hehe..btw terima kasih sgt2 tau....all the best tuk anda..moga2 kita leh jd kwn blogger yg rpt ea...sma2 berblog..hehe..

Jiwa Lara said...

hahaha..by lptop laa..nak memeriahkan suasana dh mdera HH utk BW.. btw,tq gak wat contest nih..

Pena Islam said...

nice ..ana bw sini smbil folow dr contest yg sma
http://penaislam2u.blogspot.com/2012/07/contest-ke-3-hazwan-hairy.html

hairy said...

dtg sni copy link tuk d BW nnti..smbil tgk calon2 pemenang ;-)

aisyah humaira' said...

hai !
niera bw ke blog awesome ni :)

http://www.aisyahhumaira.com/2012/07/contest-ke-3-hazwan-hairy.html

psstt,menarik blog ni,so niera dtg follow sekali lah :)

HanaNabihah said...

Salam. Hana dari contest yang sama no.66! Datang BW. Good Luck ye! =D

Cik Rongoks said...

datang melawat sini ^^

http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/07/contest-ke-3-hazwan-hairy.html

Nor Atiqah Aisyah said...

salam :) eykaa datang singgah n follow ^^ goodluck ^^ btw, nice blog :) salam ramadhan ^^

Deary Ainn said...

salam kenal:)
kte dri contest yg sme:) gud luck ye:)
bw n flow here:)ada ksmptn jom singgh cnie..hehe
http://deary-ainn.blogspot.com/2012/07/contest-ke-3-hazwan-hairy.html

Cioccolato World said...

dieya datang sini dari contest yang sama
follow mollow kamu, good luck ya

http://www.dieyaworld.com/2012/07/contest-ke-3-hazwan-hairy.html

GG Manchester United

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tabungan Lara

Jiwa Lara World - Bila Pena Mula Menari Menulis Kalimah Tanpa Hentinya...