Monday, October 22, 2012

New Baby Girl

Assalammualaikum dan salam sejahtera..

Alhamdulillah, syukur ke atas kurniaan Allah swt... Dari Nya kita datang dan Dari Nya juga kita kembali...

Hari nie dapat seorang lagi anak sedara baru.. bulan lepas anak akak aku.. hari nie anak abang aku plak.. kakak ipar aku dah bersalin tadi lebih kurang jam 9 lebih camtu la.. baby girl gtu... bertambah lah jugak cucu perempuan mak  n bapa aku.. so, skang aku dah ada 5 orang anak sedara lelaki n 3 orang anak sedara perempuan..

Tadi pagi kemain lagi aku eksaited sangat bila abg aku gtau isteri dy dah masuk wad.. kol 6 lbh lpas subuh aku call mak aku..abg aku suh gtau isteri dy dah masuk wad.. pas subuh n call mak aku, terus je aku ngadap laptop.. laptop aku x off sejak semalam.. hebat kan ?? aku terus la cari nama mana yang sesuai.. aku cari la nama lelaki coz ri tu bapa aku gtau baby yang bakal kuar tu lelaki.. aku cari la nama yang sesedap rasa tapi x berkenan plak d hati..

around 9 lebih dapat mesej dari abang aku gtau isteri dy dah bersalin.. anak perempuan plak tu.. hihi.. kepala aku bukan main ligat lagi terus taip mesej n gtau abang aku suh bagi nama Arissa Dalila.. tup2, abang aku dah bagi nama..




InsyaALLAH, nama diberi Nur Eisya Arissa


4 comments:

Kesuma Angsana said...

alhamdullilah,, cute anak buah tu!

Anisa Anuar said...

comelnya...tahniah!!!!

Ratu Hatiku said...

Alhamdulillah..Tahniah! Comeynya...

hazwan hairy said...

wahh byknya baby baru..hehe..comel sgt...hai eisya..hahaha

GG Manchester United

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tabungan Lara

Jiwa Lara World - Bila Pena Mula Menari Menulis Kalimah Tanpa Hentinya...