Monday, October 15, 2012

Siapakah Pemenangnya ?

Assalammualaikum dan salam sejahtera..

Straight to da point.. okeh ! masih ingat x lagi contest yang aku wat.. if x ingat TekanSini...

nih beberapa orang blogger yang join contest aku tu..

http://msvelentine.blogspot.com/2012/10/contest-berapakah-jumlah-nya.html

http://www.hazwanhairy.com/2012/10/contest-berapakah-jumlah-nya.html

http://aanuar-jamil.blogspot.com/2012/10/contest-berapakah-jumlah-nya.html

http://akuayut.blogspot.com/2012/10/contest-berapakah-jumlah-nya.html

http://anisa-mylife.blogspot.com/2012/10/contest-berapakah-jumlahnya.html

http://sayacikamal.blogspot.com/2012/10/contest-berapakah-jumlah-nya.html

http://yayahnasake.blogspot.com/2012/10/contest-berapakah-jumlah-nya.html


Berapakah Jumlah nya ? penat jugak nak kira benda alah nih... kira dah lama baru nak terupdate hari nie.. maaf la ye.. hihihi.. okeh2 ! total untuk duit syiling tersebut adalah kurang RM1.10 je lagi nak capai RM250.. so, totalnya adalah RM248.90..  

Memandangkan xde sapa2 yang berjawab dengan betul, maka aku dengan bermurah hati nya memberikan RM5 topup kepada blogger yang join contest nie... btw, thnx coz support contest saya ! 

sila inbox no phone anda di Jiwa Lara atau pun emel ke n0_mEn9061@yahoo.com...








6 comments:

Anisa Anuar said...

alarhhhh terover guessing pulak... hehehhee...aigoo...=)
hey, nice contest...seronok sgt join...tgk tulis komen ni pun sambil tersenyum sbb jauh sgt sasarnya...

hazwan hairy said...

rm2rat lebih?omg...byknya..hahahhaa...

Jiwa Lara said...

Anisa : next tym cba lagi ek..

HH : penat n letih nak kira..nak angkat pun berat... hahahaha

Aanuar Jamil said...

aku teka rm50 lebih je.. haha... jauh bezanya...

ayut said...

eh3x...byk ye dlm tabung!!jd smgt menyimpan..hihi..kena bg no ke ni?btul ke ni?semua ea?

Cik Amal said...

wa teka cuma 30 hinggit lebi je kot...hahaha

GG Manchester United

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tabungan Lara

Jiwa Lara World - Bila Pena Mula Menari Menulis Kalimah Tanpa Hentinya...