Wednesday, October 3, 2012

Contest : Berapakah Jumlah nya ?

Assalammualaikum dan salam sejahtera...

perghh! seminggu dah x update menatang nih.. almaklum laa skang dok sibuk cari bahan untuk tesis.. even blog aku nih x sglamer mana pun aku x kisah laa ada orang ke x yang nak baca.. berblog bagi aku just untuk suka2 je..

Staright to da point laa.. sebenar nya aku nak wat 1 contest nih.. hah ! x penah2 aku wat contest lagi sepanjang aku berblog nih.. hope ada la penyertaan dari korang2.. kihkihkih... Apa yang korang perlu buat adalah buat 1 entry n nyatakan berapa jumlah duit syiling yang dipaparkan dalam gambar di bawah.. senang kan ?

Berapakah Jumlahnya ?
keje nye senang je.

1. Buat tajuk entri : Contest : Berapakah Jumlah nya ?

2. pastu korang tinggalkan la link kat komen tu..

3. contest berlangsung selama 1 minggu (03 Oktober - 10 Oktober 2012 )


Hadiah yang di tawarkan tidak la seberapa mana pun...

Tempat Pertama Topup RM20

Tempat Kedua Topup RM10

Tempat Ketiga Topup RM5

Hanya tu je yang mampu aku bagi untuk setakat nie.. InsyaALLAH jika banyak penyertaan hadiah akan ditambah.. :)






14 comments:

hazwan hairy said...

give me time..haha

hazwan hairy said...

give me time..haha

Mrs Velentine said...

sya buat entry petang nnt k

Mrs Velentine said...

join..http://msvelentine.blogspot.com/2012/10/contest-berapakah-jumlah-nya.html

Zul De Alexis said...

wah menarik nie...kena fikir dulu

Phat said...

nk tabung tu bleh..x nk wat entry hehehe..

Yana Sakura said...

wahhh..adventure neh...gigih mengira.. :P

hazwan hairy said...

http://www.hazwanhairy.com/2012/10/contest-berapakah-jumlah-nya.html

Cik PensiL said...

salam ~

datang nak memeriahkan lagi contest ni .. hehe :D



http://cikpensil.blogspot.com/2012/10/contest-berapakah-jumlahnya.html

Aanuar Jamil said...

salam.

http://aanuar-jamil.blogspot.com/2012/10/contest-berapakah-jumlah-nya.html

ayut said...

join utk hari terakhir..huhuhu

http://akuayut.blogspot.com/2012/10/contest-berapakah-jumlah-nya.html

harap msih diterima :)

Anisa Anuar said...

sempat lagi tak...aduhhh takut2 berani nak bagi ni...

*letak dalam box*
http://anisa-mylife.blogspot.com/2012/10/contest-berapakah-jumlahnya.html

*baca selawat banyak2*

Cik Amal said...

http://sayacikamal.blogspot.com/2012/10/contest-berapakah-jumlah-nya.html

ingin memeriahkan lagi segmen
mohon betul ya
heheheh

#sy follow sini

yayahnasake said...

MAAF LAMBAT JOIN. SAYA HARAP ANDA MASIH TERIMA permohonan saya untuk contest ini :)

http://yayahnasake.blogspot.com/2012/10/contest-berapakah-jumlah-nya.html

GG Manchester United

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tabungan Lara

Jiwa Lara World - Bila Pena Mula Menari Menulis Kalimah Tanpa Hentinya...