Thursday, December 13, 2012

Artis Rock ?

Assalammualaikum dan salam sejahtera...
Actually, aku xtau sebenarnya nak hupdate apa dalam blog aku nih... tadi aku menggodek2 balik tablet aku setelah keluar dari wad... betapa rindu okay nak beramah mesra dengannya.. nie pun dok gigih install balik blogger kat tab nih..
Korang layan je la gambar kat bawah nih.. ni gambar yang aku jumpa balik kat image whatsapp aku.. ntah sapa yang send..kazen aku kot..

13 comments:

Syakir Rahman said...

ahahahaha.... mmg kemaruk artis rock ni...kuh3...

Anak Pak Muin said...

3 kumpulan ajaran sesat??!! hahaha

Mrs Velentine said...

hahaha

hazwan hairy said...

ajaran sesat?hahaha......ayoyooo

Ratu Hatiku said...

Kihkihkih....agknya umur berapa thn la yg jwb soalan nie erk...lawak la

CikZaniff said...

singgah sini..:) done follow

hafiz hafizol said...

kesian la org yg dalam jawapan tu kalau dia tgk.. haha

HanaNabihah said...

Aduyai. kes naya! haha. ni abang2 rockers tgk boleh tacing kot.

cik kaki ketawe said...

hahahha..anak sape lah yg jawab cm tuh!..sabo jelahhh

itu Akhil said...

kunjungan balas ke blog Jiwa Lara..
haha ni entri..klau search tau ni mau mengamuk dorng hahah
^_^

SuDu Biru said...

haha..subject ape tu?..btw,,i follow free2 nt hit me back ya :) http://yieweezer5915.blogspot.com/

Leeza dayasari [santai leeza] said...

aduhai.... apa daaaaaa

kopi pasta said...

bhahahaaha LOL. ambik kaw, kene cop sesat smua band rock tu...

GG Manchester United

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tabungan Lara

Jiwa Lara World - Bila Pena Mula Menari Menulis Kalimah Tanpa Hentinya...