Tuesday, December 4, 2012

CONTEST KALENDER 2013 EKSKLUSIF HAZWANHAIRY | BOX CREATIVE

Assalammualaikum dan salam sejahtera..

Hari nie baru berkesempatan nak menjoinkan diri contest abg retis nih.. 
sapa2 yang berminat nak join tu meh TEKANSINI untuk maklumat lebih lanjut..


SYARAT-SYARAT
1. Anda mestilah FOLLOWERS blog HazwanHairy.
2. LIKE la page ni :  Personal Blog HH
3. LIKE page penaja : BOX Creative
3. Tajuk CONTEST KALENDER 2013 EKSKLUSIF HAZWANHAIRY | BOX CREATIVE
4. Tempek header diatas.
5. Link kan entry anda pada post entry HH.

Simple kan?xperlu buat karangan..Kalau rajin buatlah karangan apa-apa mengenai blog HH.
Tarikh tutup : 12/12/2012
Sebanyak 30 kalender untuk 30 blogger ( akan diup jika mendapat sambutan )
Pemenang akan di pilih melalui Random.org
Senarai peserta akan di list untuk korang BLOGWALKING. 

#Sorry Bang Long, main copypaste je... hihihi


11 comments:

Leeza dayasari [santai leeza] said...

leeza pun dh join..

Mrs Velentine said...

good luck

hazwan hairy said...

haha sokay lah..btw terima kasih sbb sudi join tau...scra auto anda mmg lyk dpt..hehe ..

HanaNabihah said...

Salam. Singgah dari contest yg sama. Moga dpt tempek kalendar retis ni di dinding rumah. All the best =D

Azwar Syuhada said...

Salam , azwa datang terjah dari segmen yang sama . Good luck !! >_<

http://azwarsyuhada.blogspot.com/2012/12/contest-kalender-2013-eksklusif.html

beloGIsam said...

salam perkenalan, belogisam here,, tengah menampal jejak

Cik Fie said...

saya dari segmen yang sama . dah follow awak . follow saya kalau sudi :)

http://www.cikfie.com/2012/11/contest-kalender-2013-eksklusif.html

Cik Rongoks Ika said...

datang dari contest yg sama :)

http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/12/contest-kalender-2013-eksklusif.html

Nur Razlinda said...

haiii,salam.. saya datang terjah dan blogwalking.. dan follow :))

jemput singgah juga-->http://lindafuad.blogspot.com/2012/11/contest-kalender-2013-eksklusif.html

Nur Asmida Bt Karim said...

Assalamualaikum , sya bw dari contest yg sama :)
http://eyda-nur.blogspot.com/2012/11/contest-kalender-2013-eksklusif.html

hazwan hairy said...

snrai peserta dh keluar tau..alert ea..all the best :p

GG Manchester United

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tabungan Lara

Jiwa Lara World - Bila Pena Mula Menari Menulis Kalimah Tanpa Hentinya...