Wednesday, December 19, 2012

Pesta Buku Malaysia

Assalammualaikum dan salam sejahtera


hari ini aku nak kongsi la sikit apa yang aku dapat semasa aku beli majalah Ujang tadi.. 
nak dikatakan aku nie peminat tegar pembaca Ujang boleh la jugak..
even pun banyak kali terlepas nak baca edisi2 yang sebelumnya..
kat rumah akak aku berlambak dah majalah Ujang yang aku beli start awal tahun 2012..

selesai je aku baca majalah Ujang tadi (pada hal baca part yang aku suka je) aku belek2 la kat cover belakang tu, then aku ternampak lah satu pemandangan yang menarik minat aku iaitu berkaitan dengan Pesta Buku Malaysia.. Apakan daya pada ketika tarikh itu aku sudah bercuti di kampung.. sobs sobs sobs


bagi korang yang berminat dengan pesta2 ilmu macam nie jangan la lepaskan peluang yang telah ada di depan mata.. frust x dapat nak pergi... even pun lambat lagi tak salah kan kalau aku nak kongsi bersama... hihihi

sapa2 yang nak pergi tu standby la ye mark kat kalender korang atau pun diari, hp korang sebagai peringatan...

#sedih tak dapat nak pergi.. kenapa la dorang2 tu buat tym sem break... huwawawa.. kalau x boleh la aku berjimba2 dengan KADS1M tu.. hahahahaha

4 comments:

hazwan hairy said...

nak g gak nnti..tp cm xde msa lak klo hri mggu..heee

Kesuma Angsana said...

mmg kena terjah lah

kinara kinatara said...

mau pergi..:)

Iffah Afeefah said...

nk g tapi malas

GG Manchester United

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tabungan Lara

Jiwa Lara World - Bila Pena Mula Menari Menulis Kalimah Tanpa Hentinya...