Wednesday, June 27, 2012

SEGMEN : PENCARIAN BLOGLIST JULAI HAZWAN HAIRY


Salam mesra ya.. hehehe... saja je nak buat benda alah nih.. bosan-bosan lepas abis exam xde apa benda nak buat... lepas nih dah sibuk dah ngan praktikal.. kekerapan berblogging ? ? tak la sekerap mana pun.. bila ada free je akan berblogging... tak tau la nak wat apa lagi.. 1st nih join segmen nih.. kih kih kih..

Meh kawan-kawan pakat ramai-ramai join segmen Abang Blogger kite nih.. nak maklumat lebih lanjut sila la rajin kan tangan tu mengklik KAT SINI...

9 comments:

hairy said...

terima kasih jiwa lara...sng sikit nk bw nnti..ehehe...all the best n keep in blogging :-)

Jiwa Lara said...

Sama2 Hairy.. Hehe.. jarang kot nak update..dh nak start buzy..

Pn. Sheila@CC said...

jalan2 segmen sama n folo gak... :-)

http://putributterflypunyablog.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-bloglist-julai-hazwan.html

Cioccolato World said...

follow kamu, dari segmen yang sama

http://www.dieyaworld.com/2012/06/27-segmen-pencarian-bloglist-julai-blog.html

Azza Afdzal said...

datang dari segmen yg sama

http://azzafdzal.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-bloglist-julai-hazwan.html

bai baizura said...

dtg dr segmen yg sama. salam kenal oh yeahh\:D/ haha :)

Alynn Nyzaa said...

done follow ur blog~
dari segmen sama no.49 :D

jemput singgah~
http://alynnnyzaa.blogspot.com/2012/07/follower-ke-900.html

maszull said...

assalamualaikum...selamat bersegmen yer..;)

rAIHan said...

dari segmen yang sama.raihan blogwalking sini. jemput ke blog klu berkesempatan.

http://sukacakapsorang.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-bloglist-julai-hazwan.html

GG Manchester United

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tabungan Lara

Jiwa Lara World - Bila Pena Mula Menari Menulis Kalimah Tanpa Hentinya...