Tuesday, November 6, 2012

Aku dah give up

Assalammualaikum dan salam sejahtera...


Hmm.. skang dah rasa give up nak berblog... ntah la, aku pun x tau kenapa wujudnya perasaan tu.. aku buka blog nih pun juz sekadar suka2 ja.. bagi aku dalam blog nih aku bleh buat apa yang aku suka.. aku tak kisah if orang datang ke x dalam blog aku nih.. yang penting aku dapat buat sesuatu yang boleh kurangkan tekanan dalam dunia pembelajaran.. myb laa...



semenjak dua menjak nie perasaan itu kerap kali menerjah di kotak fikiran nih... banyak kali fikir nak stop berblog atau meneruskannya... banyak aku fikir baik n buruknya if aku berhenti untuk menulis dalam blog aku.. setiap orang lain pandangan dan pendapat dalam dunia blog ni..

4 comments:

Mk Syahir said...

jangan la macam tu :(

blog la yang menyatukan kita semua :(

MarliaMarble said...

pedulikan cakap orang..keep blogging..! ^_^

Mrs Velentine said...

jangan pernah mengalah..teruskan berblog

hazwan hairy said...

lumrah bila kita ni ada kwn...jgn give up dah teruskan..chaiyok3..haha

GG Manchester United

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tabungan Lara

Jiwa Lara World - Bila Pena Mula Menari Menulis Kalimah Tanpa Hentinya...