Monday, November 26, 2012

Balik Kampung !

Assalammualaikum dan salam sejahtera..

Semalam kan aku ada gtau pasal promosi Airasia tu... kalau tak tau lagi TEKANSINI... kemain lagi tadi aku semangat tengok harga2 yang di tawar kan.. setelah fikir punya fikir akhirnya aku ambil keputusan call mom n dad.. dad aku yang jawab.. so, aku gtau la kat dad yang aku nie nak balik cuti sem..memang plan aku x nak balik pun.. tapi oleh disebabkan harga tiket yang murah bagi aku jadi aku ambil keputusan untuk balik..

yeayyyyy! akhirnya dad aku pun suruh balik.. aku apa lagi terus la masuk web airasia dan beli la tiket... wah ! kemain eksaited lagi aku beli tiket.. Alhamdulillah, dapat la jugak aku balik nanti cuti sem.. tu pun balik seminggu awal sebelum semester baru buka... sebab apa ? sebab kalau ikut tarikh sebenar tiket memang mahal la.. so, aku amek inisiatif balik awal n myb stay rumah akak aku...

x sabar rasanya aku nak balik.. bila dah beli tiket rasa nak cepat je balik.. x sabar nak peluk cium mom n dad aku..sekurang-kurangnya ada la jugak teman mom n dad aku nanti kat umah n mostly aku rindu ialah bilik aku tu....

confirmed !



4 comments:

hazwan hairy said...

yeahhh!! jum balik kg..hhaha :p

Fizalinolie said...

Selamat pulang ke kampung halaman :)

Mrs Velentine said...

yeah balik kg...

nora said...

balek kpg jom..

GG Manchester United

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tabungan Lara

Jiwa Lara World - Bila Pena Mula Menari Menulis Kalimah Tanpa Hentinya...