Wednesday, November 28, 2012

Pencarian Blogger Borneo

Assalammualaikum dan salam sejahtera..


nampak tak tajuk tu ? hah ! sebenarnya aku nak cari blogger2 yang berasal dari Borneo..al-maklum la aku pun berasal dari Borneo jugak.. bukan apa aku just nak mengenali blogger2 yang ada kat Borneo.. mungkin ada yang berdekatan dengan tempat tinggal aku.. myb boleh la nak jumpa2.. In sha Allah..

Untuk Pencarian Blogger Borneo nie opkos la kan yang berasal dari Sabah dan Sarawak.. if dah lama bermastautin di Borneo memang di alu2kan la jugak.. hehehe.. korang just buat satu entry dan bagitau mengenai diri korang, tempat tinggal korang dan apa2 yang berkaitan laa... lagi satu nyatakan apa tempat yang best di tempat tinggal korang tersebut..

lagi satu korang letakkan gambar kat atas tu dalam entry korang ye.. untuk pencarian nie xde la hadiah2 yang ditawarkan just untuk saling kenal-mengenali antara satu sama lain.. dan bagi blogger borneo akan aku sdiakan satu ruang khas bloglist di dalam blog aku yang cikai nih.. hope ada la mendapat sambutan dari blogger2 Borneo...

mengenai diri saya TEKANSINI dan SINI dan SINILAGI...




14 comments:

Mk Syahir said...

wa ni kira borneo ka UK? :p

Mrs Velentine said...

ehm kejap nnt up entry

Mrs Velentine said...

join..http://msvelentine.blogspot.com/2012/11/pencarian-blogger-borneo-by-jiwa-lara.html

CikNana said...

aku follow kau ah..hehee..

aTieYusof Family said...

Kakak singgah follow sini #296..
kak pun org sabah- Tawau..hehe

Jue Jaynee said...

hiii orang bofot ni..

singgah ke blog jue juga k..:)

hazwan hairy said...

blogger penang..haha

Leeza dayasari [santai leeza] said...

blogger KL... herk herk.

Leeza dayasari [santai leeza] said...

blogger KL... herk herk.

krole said...

salam JL...aku blogger borneo...sabah..beaufort~

KesumaMaruku SueQistina said...

terima kasih follow saya . Done follow u

Azhafizah Md Nor said...

i;m johorian..xleh join la ni kan..hehe

Leeza dayasari [santai leeza] said...

terjah lagi.. hehehe

Leeza dayasari [santai leeza] said...

terjah lagi.. hehehe

GG Manchester United

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tabungan Lara

Jiwa Lara World - Bila Pena Mula Menari Menulis Kalimah Tanpa Hentinya...