Sunday, November 11, 2012

Tiket Burn !

Assalammualaikum dan salam sejahtera...

tiket burn lagi ! hm, sepatutnya aku balik sarawak ri nie sempena cuti pertengahan semester.. tiket aku dah confirmed just tinggal aku je lagi nak terbang balik.. kalau ikut kan jam n waktu sekarang myb aku dah bersenang lenang dok kat umah jumpa family aku.. tapi apa kan daya... kita hanya mampu merancang dan Allah yang menentukan segala nya..

Walaupun aku tak jadi balik sarawak sekurang2nya aku bleh jumpa dengan anak sedara aku... hehehehe.. skang pun ngah dok baring terlentang lepas tdo kan paan..

Eh,lupa plak nak habaq nape aku terbang dr KL-Brunei... sebab tempat aku xjauh dari Brunei..if pkai kereta lebih kurang 2 jam.. if pakai speedboat around 45 minit... dekat je kan ? kihkihkih.. lagi satu jangan lupa passport ye... selalu jugak aku turun kat KK sbab dekat jugak..kira tempat tinggal aku kawasan strategik la.. dekat Sabah n Brunei..

InsyaAllah,lepas zohor nanti nak menyopingkan diri kat Kluang Parade n Kluang Mall.. Bye !

Published with Blogger-droid v2.0.9

3 comments:

Mk Syahir said...

barsabar eh..jgn la berduka lara..hehehe

KorN said...

Walaupun aku tak jadi balik sarawak sekurang2nya aku bleh jumpa dengan anak sedara aku.

Ayat nak sedapkan hati.. ekekeke

Mrs Velentine said...

siannya..jangan sedih2 ar

GG Manchester United

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tabungan Lara

Jiwa Lara World - Bila Pena Mula Menari Menulis Kalimah Tanpa Hentinya...