Thursday, November 15, 2012

Aku pengguna tegar Acer

Assalammualaikum dan salam sejahtera..

Alhamdulillah, hari nie tercapai jugak hajat aku nak beli laptop baru.. bukan ape, yang sebelum nie asyik mati2 je.. aku pun dah give up.. tapi sampai skang masih ok gak notebook aku tuh.. cuma kena hati2 lah dengan wayar nya.. if terusik banyak secara automatik akan off.. sebab tu la aku beli baru.. al maklum la skang dah final year nak pulun habis wat tesis..

hope nie adalah kali terakhir aku tukar laptop.. sepanjang kat UKM nih dah 3 laptop aku pkai.. masa 1st sem aku guna toshiba 14" pastu masuk sem 2 tukar lagi yang 12".. untuk tahun 2 je lama cket aku guna notebook acer aku sampai skang n hari nie adalah last aku menggunakannya.. sebab tadi dah beli yang baru.. hope yang nie boleh bertahan la sampai aku habis study...

nak kata aku nih ganas xla ganas mana pun.. cuma aku nak bertindak lebih awal sebelum bertambah parah.. nanti x pasal2 semua dokumen2 aku hilang... skang dah dapat yang baru kena jaga la elok2.. notebook aku tinggalkan kat akak aku.. xkan aku nak pakai dua2..gilerr ke ape.. if sapa nak beli harga boleh runding... kihkihkih

Published with Blogger-droid v2.0.9

4 comments:

Mrs Velentine said...

oklah.beli awal takut yg lama tiba2 buat hal nt susah.

hazwan hairy said...

acer saya dh xleh guna rindu dia :-(

Anak Pak Muin said...

good luck untuk thesis :)

Anisa Anuar said...

dh sampai masa utk beli...sama la beli jgk...tp dr BENQ tukar ASUS

GG Manchester United

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tabungan Lara

Jiwa Lara World - Bila Pena Mula Menari Menulis Kalimah Tanpa Hentinya...