Monday, November 26, 2012

MEGA GIVEAWAY DARI WWW.YANAYASSIN.COM

Assalammualaikum dan salam sejahtera...

hari nie aku nak join satu segmen yang telah dianjurkan oleh kak yanayassin setelah ditag oleh bang long HazwanHairy... thnx bang long coz tag untuk menjoinkan diri dalam segmen ni n x lupa jugak kak YY..




Pelbagai hadiah yang telah ditawarkan Oleh kak YY bagi GA yang telah beliau anjurkan.. Antaranya, ole-ole dari Korea, Beijing, Singapore, Pangkor dan banyak lagi la.. GA nie senang je just cite kan kenangan manis/masam sepanjang korang berblogging..

Kenangan Manis

kenangan manis aku sepanjang berblog ? ada ke yang manis.. bagi aku kenangan yang aku kira paling berharga dalam dunia berblogging ni adalah aku dapat mengenali pelbagai orang yang pelbagai ragam.. walaupun saling tidak kenal mengenali antara satu sama lain.. aku dapat kenal blogger-blogger yang sporting yang x sombong x kedekut..

Kenangan Masam

kenangan masam sepanjang aku berblog ni macam xde je.. bagi aku biasa2 je.. 

tu je la yang dapat aku bagitau kat korang..idea tengah ke laut..

untuk maklumat lanjut bleh la ke blog kak YY..

orang2 yang bertuah aku tag ialah MVKACik Azizah.

3 comments:

Kesuma Angsana said...

insyaAllah kalau free ye dear. tq tag

hazwan hairy said...

wah tq sbb sudi join..klo mng nnti kgsi2 k..hahaha

Mrs Velentine said...

ok jap lagi join

GG Manchester United

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tabungan Lara

Jiwa Lara World - Bila Pena Mula Menari Menulis Kalimah Tanpa Hentinya...