Tuesday, November 27, 2012

Kalender 2013 by Box Creative

Assalammualaikum dan salam sejahtera...

kalender 2013

 Dah buat tempahan ? tunggu apa lagi... memang berpuas hati dengan hasil kerja yang dilakukan oleh bang long HazwanHairy.. harga pun berpatutan dan memuaskan... bila je dapat kalender nie aku terus agihkan kepada member kelas aku.. rata-rata mereka mengatakan sangat cantik.. korang boleh la tentukan gambar apa yang korang nak..

untuk maklumat lanjut korang boleh la ke page Box Creative, facebook Mohammad Zulhairy II...

Memang sangat berbaloi dan berpuas hati.. kalau sapa2 nak buat kad jemputan ke, banner ke pape hal yang berkaitan dengan printing korang tekan je link kat atas tu...memang sangat senang berurusan... :)

#gambar yang disnap tak berkualiti....

4 comments:

Lelaki Ini said...

wah, cam best je!

hazwan hairy said...

wah tlg promosi..hehe terima kasih tau <3

Fizalinolie said...

Mcm best jer... إنشاء الله, nanti andainya ada keperluan akan dihubungi Hazwan Hairy. Thanks atas infonya Lara :)

Kesuma Angsana said...

mmg terbaik

GG Manchester United

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tabungan Lara

Jiwa Lara World - Bila Pena Mula Menari Menulis Kalimah Tanpa Hentinya...