Tuesday, November 27, 2012

Header Baru

Assalammualaikum dan salam sejahtera . .

Selamat berpagi selasa ye kalian2 semua.. Alhamdulillah, masih lagi diberikan nafas untuk meneruskan kehidupan seharian kita.. okeh ! nak cite nih nampak x perubahan kat blog nih.. even pun simple je aku hargai jasa kawan aku yang buat.. walaupun ada yang aku tambah2 la dari yang asal.. bab cenggini memag x reti nak buat.. tym form 6 dulu bleh lagi dalam bab adobe2 nih tapi dah masuk kat u memang x dan la nak mempelajari nya lgi lebih lanjut.. lagipun kos yang aku amek pun xde kaitan dengan bab2 adobe2/lukisan bagai nih...
header asal



selepas aku lakukan sedikit edit2 

memang menepati kritea yang aku nak.. aku suka BLACK & WHITE... akan berusaha lagi untuk melakukan sedikit demi sedikit perubahan... hahahaha


4 comments:

Fizalinolie said...

Walaupun Simple yang penting kita berusaha memperbaikinya ke arah lebih baik. Great Job!

Anisa Anuar said...

simple la lagi best... =)

hazwan hairy said...

cantik..simple tu lah org tgk xsrbut....hehe

Mrs Velentine said...

cantik

GG Manchester United

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tabungan Lara

Jiwa Lara World - Bila Pena Mula Menari Menulis Kalimah Tanpa Hentinya...