Friday, April 22, 2011

Berwajah Baru

Fuh!! Penat-penat.. baru je siap buat design baru tuk blog.. tetibe je rase nak tukar...nak nampak gurly la cket... cket je tak banyak pun.. walau pa pun aku suka sangat ngan blog aku sekarang.. puas hati ngan usaha sendiri.. walaupun simple tak macam blog yang lain ade bintang-bintang la, macam-macam widget la.. yang penting suka blog aku sekarang.. nak buat header tapi tak reti.. ade tak sesiapa yang sudi nak buatkan header?? ade ke yang nak buatkan tuk aku.. blog yang ntah pa pe isi kandungannya.. teringin sangat nak ade header.. dah pernah try buat tapi tak juga jadi.. tak cantik.. tangan takde seni nak buat semua benda- benda tu.. sekarang dah penat dan nak rest kejap.. pastu sambung balik nak godek-godek blog blogger yang lain.. nie la keje bila takde exam.. aish!!mentang-mentang la esok takde exam.. Chowww,

berharap sangat ade yg sudi nak buatkan header...(mengada plak) hehehe
p/s: selamat membaca


6 comments:

fyna said...

belog kamoo da cantik da..
;)



jom singgah n follow belog fyna.
http://inibelogfyna.blogspot.com/

Miss Tira said...

Blog ni dah kemas dah. Tinggal pasang header je. Tira pun tak pandai nak uat header selalu yang tolong buat tu Bro Ery je.

Jiwa Lara said...

@fina: tq fina..

Jiwa Lara said...

@Tira: makaseh Tira.. 2 la tengah try buat header.. p x cantik..hihi

Fizalinolie said...

Wah! cantik dah blog yer. Tahniah! dear. Tinggal header jer lagi. Pasti lengkap blog kitak. Hehe.

Jiwa Lara said...

hehe..thnx kak Fiza..x reti nk buat header..msh dlm proses..

GG Manchester United

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tabungan Lara

Jiwa Lara World - Bila Pena Mula Menari Menulis Kalimah Tanpa Hentinya...