Wednesday, April 20, 2011

Penangan Trilogi Cinta

Trilogi Cinta.. Mesti korang tau kan cite tu.. aku baru je tau ade cite tu.. al-maklum la lame dah tak tengok tv.. kesibukan menghadiri kuliah menyebabkan aku tidak berkesempatan nak tengok tv.. lagi saru kat tempat aku tinngal nie satu je tv yang ade tu pun kat aras atas.. akibat kemasalan yang tinggi menyebabkan aku tak berkesempatan nak tengok tv.. berbalik pada cite Trilogi Cinta nie aku baru je tengok dalam minggu nie.. cite tu ade 40 episod.. akak aku yang baik hati bagi aku cite tu.. xtau la dari mana die dapat..die donlod kot dari Utube.. siyes aku cakap cite tu memang best!! aku plak terlebih touching baru je episod 1 dah keluar air mata aku... rapuh sangat mata nie.. sampai bengkak mata aku menangis tengok cite 2.. tak rugi tengok cite tu.. sape yang tak tengok lagi pi la tengok.. Best!!

nie la mata aku pas tengok cite 2..

6 comments:

Miss Tira said...

ERk hebat betul cerita tu. Triologi cinta. Macam novel Bro Ery. Dulu Tira pernah baca novel karya Bro Ery. Tacing juga laa. Tapi cerita ni Tira tak sempat lagi nak tengok.

Fizalinolie said...

Hurmm, Citer Trilogi Cinta memang best =)

Jiwa Lara said...

@Tira: best sgt2 cerita die..best sgt2x..

@Fiza: kak fiza, memang best cite die, x nyesal tgok smpai mata bengkak..

kAmi dAn mEreKa said...

mak kite suke na tengok trilogi cinta tu, tp kite tak bpe sgt, sbb jrg tgok tb, hehe =)

Jiwa Lara said...

kite pun baru je tengok cite 2...kt u xde mse nak tgok tv..cbuk je memanjang..

nurulfzz said...

jom same2 memeriahkan contest ni =)

Contest Kisah Chentaku

GG Manchester United

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tabungan Lara

Jiwa Lara World - Bila Pena Mula Menari Menulis Kalimah Tanpa Hentinya...