Monday, April 11, 2011

Sahabat Selamatnya

BFF

 Semalam aku ada cakap kan yang aku pi keluar ngan kawan-kawan aku. kalau tak tahu KlikSini. Kalau kitorang berjumpa dan keluar memang tak sah kalu kitorang tak snap gambar. Dah jadi hobi kot. Kat mana-mana pun nak snap gambar. Yang penting best la. Bila dah jumpa kawan-kawan lama. Cerita-cerita hal masing-masing. Thanks korang jadi sahabat a.k.a kawan aku. Sayang korang semua. Aku pun dah xde idea nak tulis apa lagi. Otak dah serabut coz esok nak exam. Korang layan je la gambar kat bawah ni. Ni la kawan-kawan aku yang kitorang jumpa semalam.





 Selamat Membaca.






4 comments:

namasaiae-lah lela said...

hehe...sahabat selamanya...

Jiwa Lara said...

sabtu o ahad nie kluar g..hihi

Miss Tira said...

Amboi shopping sakan tu. Hahaha. Semoga menjadi sahabat buat selamanya. :)

Jiwa Lara said...

@MissTira: release tensen..hihi..bkn slalu pun kluar sma2..thnx,moga kite jd rkan blog slamanya gak..

GG Manchester United

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tabungan Lara

Jiwa Lara World - Bila Pena Mula Menari Menulis Kalimah Tanpa Hentinya...